Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

woensdag 31 oktober 2012

Halloween


Vandaag is het dan Halloween, niet echt een Nederlandse bezigheid, maar een grote hit bij ons in de buurt. Het hele huis is versierd met zelf geknutselde pompoenvlaggetjes en spookjes in allerlei uitvoeringen. Er worden hele discussies gevoerd over Wat Te Dragen en Hoe Verdelen We De Buit! Want die buit, daar gaat het over, snoep in alle maten, soorten en smaken.
De vriendinnen arriveren al vroeg, allemaal stevig verkleed en geschilderd. Na een hoop gegil, op en neer gesjees naar de zolder en terug, is het eindelijk zover, de jacht begint. Ondertussen verzamelen wij een bak snoep om uit te delen en wachten samen met een gespannen Spot op de bel.
Om een lang verhaal kort te maken, de snoepschaal is zo goed als leeg, Spot schor van het blaffen en de tasjes en mandjes van de meiden ramvol. 
Aan de grote tafel wordt het snoepgoed verdeeld, wie lust/krijgt wat en hoe gaat het zo eerlijk mogelijk. Uiteindelijk heeft ieder het hare en wordt voldaan de eerste chocolade naar binnen gewerkt, hè fijn, Halloween...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten