Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

zaterdag 10 november 2012

Open Dag academie


Vandaag de hele dag in de weer geweest, eerst in alle vroegte samen met Evert de boodschappen voor de hele week (is op zaterdag een kar vol), in de supermarkt even buurten met deze of gene en thuis de hele lading in de diverse kasten stouwen. 
Om half elf richting Eindhoven, opbouwen voor de open dag van de fotoacademie, tussendoor lunch met heel veel voorgesmeerde boterhammen (lekker!) en dan de bezoekers ontvangen. Het was redelijk druk, veel kijkers en een aantal inschrijvers. Natuurlijk ontbrak ook deze keer de geijkte "vaste bezoeker" niet. Zo iemand die alle openingen en zo af gaat, daar rustig meeloopt, gratis koffie en thee nuttigt, met je kletst (nét iets te dichtbij en sprekend met consumptie) en die lang blijft hangen. Dit keer bleef ie niet zó lang, maar hij was wel zeer nadrukkelijk aanwezig. 
Het was wel heel aangenaam om de hele dag te kunnen praten over fotografie en over waarom het je zo fascineert. Natuurlijk was het ook een prima gelegenheid om met medestudenten, docenten en mentoren bij te kletsen.
En vanavond? Vanavond zit het hele huis vol pubermeisjes, het gegiebel vult alle ruimtes en ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Dan voel je je even navenant je leeftijd. Ach ja, zometeen gaan ze naar bed, hebben wij weer even rust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten