Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

zondag 19 augustus 2012

Buitenluchten


Het is vrijdagavond, het is warm en het beloofd nog veel warmer te worden. Evert en ik hebben zojuist een klein "inhaalfeestje" gehad bij Jan en Ans en natuurlijk is dat laat en vloeibaar geworden. De meiden zijn alledrie thuis als wij weer in de Deken van den Heuvel terugkeren en als ik voorstel om vanavond gewoon eens lekker buiten te slapen, zijn in een mum van tijd slaapzakken, kussens en alle andere slaapzooi al naar beneden gehaald. Een dienblad met kaarsjes is het nachtlichtje en het rumoer van Zebra-life onze slaapmuziek. 
Halverwege de nacht wordt ik wakker, ligt alles er nog, kaarsjes uit, deur nog open? Tuurlijk, alles is in diepe rust, Spot blij dat ie er bij mag zijn, de katten verspreid over de diverse slaapzakken, het weer heerlijk en de nacht spannend. 
In de ochtend is het licht prachtig, de temperatuur geweldig en het wakker worden samen heel intiem. Het enige dat dwarsligt is de leeftijd, je komt er zo wel op een hele "harde" manier achter dat je echt geen 18 meer bent...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten