Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

zondag 19 augustus 2012

FileleedStel je eens voor: Je hebt al je spullen van bijna drie weken vakantie in een recordtijd onder een lekker zonnetje in respectievelijk caravan en auto ingepakt. Iedereen is in een opgeruimd humeur, en dat terwijl we naar huis gaan! Tot Luik geen wolkje of vuiltje aan de lucht, fluitend rijden we de grote rondweg op, want ja, we trekken nu eenmaal een BIOD-caravannetje. 
Plotseling remt alles af, hè verdikke, een file, hoe kan dat nou, hier konden we toch altijd doorrijden...? Op de radio (Studio Brussel, altijd favoriet als we door België gaan) horen we meldingen van allerlei files, maar die van ons in eerste instantie niet. OK, dat valt dan nog mee, is maar een stukje langzaam, zijn we rond 16.00 uur thuis. 
NIET! Hebben we het bericht gemist, op de E40 (wij dus) staat een file wegens wegwerkzaamheden, anderhalf uur vertraging....! Weet je hoe dat voelt, om ANDERHALF UUR LANG achter deze vrachtwagen te zitten met een vaartje van drie kilometer per uur? Wij wel.
En weet je wat nog het meest ergerlijke van het hele verhaal is, sta je bijna bij de afslag E25 richting Maastricht, zijn ze nou juist DAAR aan het werk. Dat was nog een kilometertje of wat extra. 
Maar... de friet in Ospel was ook enkele uren later zeer goed eetbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten