Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

woensdag 19 september 2012

TrekkerTrekwedstrijden Bakel
Afgelopen zondag ben ik naar Bakel gereden, naar de Kievitsbraak. Daar ligt een groot evenemententerrein dat elk jaar omgebouwd word tot TrekkerTrekparadijs met camping en catering. De hele dag stond in het teken van gierende motoren, zware rook en opspattende klei. Een krachtmeting compleet met rennerskwartier, tribune, spannende starts en nog spannender finishes.


Op het middenterrein gebeurde het eigenlijk allemaal. de voorbereidingen, het tanken, de laatste check-ups en de stoere verhalen over eerdere en toekomstige overwinningen. Een hele nieuwe wereld ging voor me open, eentje van inhoud, tankvloeistof en slagen per cilinder (of zo). Stoere verhalen van stoere mannen.


Wat je dan verder doet op zo'n dag? FEESTEN natuurlijk! Grote hoeveelheden bier heb ik voorbij zien komen, gecombineerd met frieten, hamburgers en frikadellen. Het klinkt wel wat snobistisch, maar ik was wel blij dat er ok broodjes gezond in de aanbieding waren, compleet met ei, ham, en veeeeeeel groen. Lekker!
Het weer was geweldig, de sfeer ontspannen en toch vol gespannen verwachtingen, de trekkers over the top, de rijders enthousiast en niemand die bezwaar maakte tegen het-gefotografeerd-worden. En Peer, keibedankt voor het kaartje, de oorstopjes en de rondleiding. Als jullie volgend jaar voor drie dagen een fotograaf nodig hebben...Geen opmerkingen:

Een reactie posten