Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

dinsdag 31 juli 2012

Luxemburg


We vielen met onze neus in de boter dit weekend. Vrijdag begon onze zomervakantie en zaterdagmiddag stonden we al met heel ons hebben en houden in Septfontaines bij onze caravan op camping ander Ho. Het weer viel erg mee, een lekker zonnetje en de reis was zeer voorspoedig verlopen. 
Dit weekend werd het grote zomerfeest gevierd in het cafĂ©, de band van Constant (vanwege de gemiddelde leeftijd van de bandleden The Incontinentals genaamd) speelde de sterren van de hemel, veel jongelui uit het dorp vierden mee en het bier was smakelijk. Kortom, een uitstekend begin van de vakantie. 
Op zondag werd Julia door haar vakantiefamilie vanuit Frankrijk weer thuis in Septfontaines afgeleverd. Helaas was ze net te laat voor het tweede feestspektakel, de Bade-entenrace. We konden allemaal een badeendje kopen, versieren en vervolgens werd de hele doos (ruim 50 stuks) vanaf een brug in de Eisch geknikkerd. Natuurlijk dreven ze tergend langzaam richting finish en natuurlijk bleven ze zowat allemaal in takken en langs de oever hangen. Maar gelukkig was Lex, een jongen uit het dorp, dapper genoeg om in het ijskoude water de race te redden. Hilariteit alom...


1 opmerking: