Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

dinsdag 17 juli 2012

Boerenkermis


Tijdens de zomervakantie wordt elk jaar een prachtige Boerenbondskermis georganiseerd. Een ouderwetse kermis met ouderwetse attracties en ouderwetse prijzen. Voor een dubbeltje kunnen de kinderen zweven, schuitjeschommelen, draaien in de draaimolen, blikken gooien, touwtje trekken en nog veel meer. Elk jaar wordt de kermis ook groter. Niet alleen in bezoekersaantallen maar ook in opppervlak en aantal attracties. Dit jaar was zelfs het veld achterin volledig benut, de dieren van het kinderboerderijgedeelte stonden met stomme verbazing te kijken wat er allemaal gebeurde. Volgens mij zijn de kippen de eerste dagen nog danig van de leg. 
Zondag was het weer zodanig dat de bezoekersaantallen naar een toppunt van drieduizend stegen, nog nooit was het zo druk. En wat was de belangrijkste gebeurtenis van de dag voor de meeste kinderen? Het kopen van een zorgvuldig uitgekozen en welgevulde snoepzak, jawel, ook tegen ouderwetse prijzen!


Voor de diegenen onder ons, die niet meer zo nodig hoefden te schommelen en zo, was er een goei terras met een al dan niet alcoholische versnapering en uitzicht op wat de vermoeide ouders met hun kroost aan het verhapstukken waren. Mmmmm, lekker dagje...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten