Welkom op het weblog van Eupotours BV. Hier kun je de belevenissen volgen van 5 mensen
en 4 dieren. Evert, Neel, Julia, Lotte, Flora, Spot, Joris, Noortje en Blub.

dinsdag 22 mei 2012

Commercie op An der HoHet lange Hemelvaartweekend zijn we met een groot deel van de Sientje groep naar Septfontaines geweest. Alles bij elkaar 16 personen en een viertal honden, gehuisvest in stacaravans, sleurhutten, tenten en een kampeerbus. Helaas was het wifi netwerk op de camping "under construction", vaker niet dan wel aanwezig, dus geen berichtjes in deze periode.

Maar er is veel gebeurd in het weekend. Om de teloorgegane vlooienmarkt in het naburige dorp tijdens Hemelvaart te compenseren, hebben we er zelf een georganiseerd. Dit samen met de beheerders Joop en Wilma. Een zestal kramen waren alleen al bezet door de Gemertse delegatie, daarlangs ook nog een aantal Luxemburgse handelaren, wat een gezellige drukte opleverde. De opkomst was voor een eerste keer redelijk, de omzet van drank en eten goed (zoals altijd in Luxemburg) en de verkopen uitstekend. 

De overgebleven spullen zijn de volgende dag ingeleverd bij de kringloopwinkel in Kehlen. Bijkomend groot voordeel, we kunnen thuis het schuurtje weer in, de keukenkastjes bij collega Paul zijn een stuk leger en de meiden hebben plaats in hun kast voor "nieuwe" spullen die ze gaan kopen op de grote vlooienmarkt in de Haag komende zomer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten